I vårt bikefit-studio fra Retül hjelper vi deg med å finne din optimale sittestilling på sykkel. Vi hjelper deg enten du ønsker en oppreist og komfortabel sittestilling eller ønsker å bli så aerodynamisk som mulig. Retül er det mest avanserte sykkeltilpassingssystemet som er tilgjengelig i dag. Systemet måler presist tredimensjonal bevegelse og leverer millimeterspesifikt den mest nøyaktige dynamiske tilpasningsløsningen i bransjen. Les mer på www.retul.com

 

Riktig sittestilling gjør sykkelturen mer behagelig, gir økt effekt og er skadeforebyggende. Vi tilpasser i utgangspunktet en sykkel du allerede har, men kan også hjelpe deg å finne din neste. Vi tilpasser landevei, terreng og tempo/tri sykler.

 

Med Retül bikefit system starter vi å kartlegge om du har hatt tidligere skader, preferanser på sykkelen og aktivitetsnivå. Vi går så videre med en undersøkelse av bevegelsesapparatet for å utelukke at din bevegelighet er til hinder for en optimal stilling. Det er viktig at du har ren sykkel og rent tøy. Underveis skal du i perioder trå opp mot 90% av din ftp på en Wahoo kickr sykkelrulle. Ved hjelp av Retül sine dynamiske målinger får vi svar direkte. Etter at vi sammen har funnet din optimale stilling, scanner vi din sykkel og du får alle mål med deg hjem.

 

For bestilling av enkel justering send mail eller ring for å avtale time.Ved bestilling av tempo/tri kan du bruke vanlig time bestilling samt sende en mail til Håkon om at det gjelder tempo/tri så legger vi til ekstra tid.

 

I timebestilling trenger du kun å velge starttidspunkt, du trenger ikke markere flere timer

 

Om du har spørsmål eller ønsker å booke time utenfor det som er tilgjengelig i timebooking ta gjerne kontakt med Håkon på mail eller telefon!

Avbestilling av sykkeltilpasning må gjøres 48timer før oppstart

 

Bestiller du tilpasning under 24t før kan det være lurt å dobbelt sjekke pr telefon med Håkon

 

Priser:

     

Full tilpassing 1 sykkel

2-2,5t

3100,-

Full tilpassing 2 sykler

3-3,5t

4200,-

Full tilpassing 1 tempo/tri sykkel

2,5-3t

3500,-

 

Pris for eventuelt komponenter pluss pris for bytte avtales direkte med Håkon, og faktureres i etterkant.